Tuesday, July 2, 2013

Haruni

Ensimmäinen oikea kunnon huivini. Tätä oli kyllä tosi kiva tehdä. Yli 500 silmukkaa on kyllä tosi paljon. Lopussa kun jäljellä oli enää 3 kerrosta, kello oli jo sata, mutta pakko oli tehdä loppuun. Sormia särki aikas kivasti mutta valmiiksi tuli. Tänä aamuna laitoin tämän pingotukseen ja töistä tullessa oli huivi kuivunut.







 Malli: Haruni
Lanka: Viking of Norwayn Alpaca Silk
Langankulutus: 158g eli inan päälle 3 kerää
Puikot: KnitPron 3,5 pyöröt


Ja tälläkään kertaa ei köynnösruusuni pettänyt, vaan järjesti aika massiivisen kukinnan verrattuna parin vuoden takaiseen. Kelpaa töistä kotiin tulla kun tämä on vastassa :)









5 comments:

Anonymous said...

Kyllä on vaivan arvoinen tuo Haruni, on se vaan niin kaunis huivi! Ja kerrassaan mahtava köynnösruusu, kukkii niin suurin ja komein kukinnoin. Piti selata pitkälle taaksepäin blogiasi, oli vaikka mitä ihanaa niin käsitöissä kuin puutarhassakin. Nautinnollista kesää Sinulle toivottelee Pyllerö Neulomosta

Anonymous said...

Voi mahdoton kuinka upean huivin olet kilkutellut:)Tuota mallia meikäkin on katsellut silläsilmällä, kunhan vielä löytyisi vaan suom.kielinen ohje jostakin,kun on hieman päässyt ruosteeseen tuo loontoonmurre:) Kerrassaan kaunis on myös köynnösruususikin:) Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! T: Näpertelijä neulomosta

Pirena said...

On se vaan niin kaunis. Minulla kesken kun on niin suhjukka lanka, että meinasin purkaa. Pienikin taitaa tulla. Kävihän se harjoituksesta jos teenkin sitten jostain vähän paksummasta ja yksivärisestä langasta.

M said...

I H A N A

Anonymous said...

Kiitokset tyttöni aivan ihanasta huivista!